Munkavédelmi szolgáltatás

+36 70 382 6818

Munkavédelem

Megfelel vállalkozása telephelyének kialakítása az aktuális munkavédelmi előírásoknak? Minden munkavédelmi dokumentum megvan amit a törvény előír? Naprakészek is ezek a munkavédelmi dokumentumok? A kockázatértékelés szükséges felülvizsgálata, három évenkénti újra készítése megtörténik? Megfelelően részesíti munkavállalóit az előírásoknak megfelelő munkavédelmi oktatásban? Biztosítja munkatársai számára az egyéni védőeszszközöket?

A Munkavédelmi bírság összege az 1993. évi XCIII. törvény alapján 50.000 Ft-tól 10.000.000 Ft-ig terjedhet. A bírság mértékére és kiszabására vonatkozó szabályokat a 273/2011. (XII. 20.) Korm. rendelet tartalmazza. Ezen felül a munkáltató hibájából bekövetkezett munkahelyi baleset esetén a munkavédelmi bírságon túl a kórházi ápolás költsége, valamint a sérült munkavállaló részére kifizetett kártérítés összege szintén elérheti a több százezer, akár a több millió Forintot is, ezért ha bármelyik fenti kérdésre Ön nem-el válaszolt, esetleg elbizonytalanodott a kérdést illetően, mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot.

Munkavédelmi szolgáltatásaink:

Munkahelyek munkavédelmi felmérése, hiányosságok feltérképezése, hiányosság esetén megoldási javaslatok és a problémák elhárítása.

Vállalkozása tevékenységéhez szükséges munkavédelmi dokumentációk összeállítása, rendszerezése és figyelemmel kísérése a jogszabályváltozásokra vonatkozóan.

Kockázatértékelés elvégzése és felülvizsgálata. A vállalkozás működéséhez szükséges munkavégzés során fellépő kockázatok, veszélyek és ártalmak feltárása. A feltárt kockázatok megszűntetéséhez javaslattétel és a csökkentéséhez szükséges intézkedések.

Egyéni védőeszközök szabályozásának kidolgozása. Az előírásoknak megfelelő egyéni védőeszközök kiválasztása, beszerzése és dokumentálása. A munkavédelmi védőeszközök állapotának folyamatos ellenőrzése, szükség esetén felülvizsgálata és cseréjük lebonyolítása.

Munkavédelmi oktatási tematika meghatározása. A munkavédelmi oktatási anyagok és vizsga anyagok összeállítása.

Az éves és rendkívüli munkavédelmi oktatások megszervezése és lebonyolítása.

Munkavédelmi bejárások lebonyolítása, javaslattétel a szemlék során feltárt munkavédelmi hiányosságok megszűntetésére.

A munkahelyi balesetek kivizsgálása. A munkabalesetek kivizsgálásának dokumentálása. Szükség esetén bejelentése a hatóságok felé és javaslattétel a hasonló balesetek elkerülése érdekében.

Veszélyes létesítmény, munkahely, munkaeszköz, technológia üzemeltetésének elrendelését (munkavédelmi üzembe helyezés) megelőző munkavédelmi szempontú előzetes, valamint időszakos és rendkívüli felülvizsgálat elvégzése.

Munkavédelmi képviselő választás megszervezése, segítségnyújtás a választás lebonyolításában és dokumentálásában.

Veszélyes vegyi anyagok használata esetén ÁNTSZ-hez történő bejelentésének ügyintézése a vonatkozó jogszabályok szerint.

Munkavédelmi hatósági ellenőrzésekre felkészítés. Az ellenőrzéseknél a megbízó képviselete, segítségnyújtás a feltárt hiányosságok mielőbbi megszűntetésében.

Partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a munkavédelemmel kapcsolatos jogszabályok, előírások változásairól, illetve a változásokkal kapcsolatos esetleges kötelezettségekről.

A vállalkozás szakmai tűz-, és munkavédelmi tanácsadásra vonatkozó tevékenységi és szolgáltatói felelősség biztosítással rendelkezik.

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem munkavédelmi megbízottként, tűzvédelmi előadóként, biztonsági és egészségvédelmi koordinátorként. Többek között a TÜV Rheinland megbízásából közreműködtem az Audi és a Mercedes gyárépítésen. Évek óta tagja vagyok a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szövetségnek.

MÓDRA GYÖRGY

munka és tűzvédelmi tanácsadó

Ügyfeleink

Family Market Üzletlánc

Folyamatos munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátása

Kincses Szerszám Kft.

Folyamatos munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátása

Malom Központ

Folyamatos munkavédelmi feladatok ellátása

Galex Hungária Kft.

Folyamatos munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátása

Családi Tojás Termelő Kft.

Folyamatos munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátása