MUNKAVÉDELMI ÉS TŰZVÉDELMI KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁS

Kérdése van? Hívjon: +36 70 382 6818

Tanácsadás és hatósági ügyintézés

Amennyiben vállalkozásának tevékenysége során tűzvédelemmel és munkavédelemmel kapcsolatban kérdés, probléma merülne fel vagy csak szeretne tisztában lenni a tűz és munkavédelmi jogszabályok által meghatározott munkáltatói feladatokkal és kötelezettségekkel kapcsolatban, akkor keressen fel bátran elérhetőségeink egyikén.

A következő szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinknek:

Veszélyes vegyi anyagok használata esetén az ÁNTSZ-hez történő bejelentésének ügyintézése a vonatkozó jogszabályok szerint.

Tűz és munkavédelmi ellenőrzések során érdekképviselet az illetékes tűzoltóparancsnokság és a munkavédelmi felügyelőség felé. Ügyintézés, levelezés.

Vállalkozása telephelyeinek engedélyezési, használatbavételi és üzembe helyezési eljárások során a tűzvédelemmel kapcsolatos adminisztratív ügyintézés.

A vállalkozás szakmai tűz-, és munkavédelmi tanácsadásra vonatkozó tevékenységi és szolgáltatói felelősség biztosítással rendelkezik.

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem munkavédelmi megbízottként, tűzvédelmi előadóként, biztonsági és egészségvédelmi koordinátorként. Többek között a TÜV Rheinland megbízásából közreműködtem az Audi és a Mercedes gyárépítésen. Évek óta tagja vagyok a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szövetségnek.

Módra György

munka és tűzvédelmi tanácsadó