SZOLGÁLTATÁSAINK

Kérdése van? Hívjon: +36 70 382 6818

Segítségre van szüksége?

Munkavédelem

Megfelel vállalkozása telephelyének kialakítása az aktuális munkavédelmi előírásoknak? Minden munkavédelmi dokumentum megvan amit a törvény előír? Naprakészek a munkavédelmi dokumentumok? Az éves kockázatértékelési felülvizsgálat megtörtént? Részesíti munkavállalóit az előírásoknak megfelelő munkavédelmi oktatásban?

További részletek...

Biztonsági és egészségvédelmi koordináció

A munkavédelmi tervdokumentációk elkészítése és az építkezésen jelenlévő munkavállalók ellenőrzése. Az építkezés munkavédelmi ellenőrzések dokumentálása. Az építési területre belépő munkavállalók munkavédelmi oktatása. Az építkezés területén dolgozó különböző vállalkozók biztonsági terveinek jóváhagyása a munka megkezdése előtt.

További részletek...

Tűzvédelem

Megfelel vállalkozása telephelyének kialakítása az aktuális tűzvédelmi előírásoknak? Minden tűzvédelmi dokumentum megvan amit a törvény előír? Naprakészek is ezek a tűzvédelmi dokumentumok? Vállalkozásának telephelyei rendelkeznek tűzveszélyességi osztályba sorolással? Megfelelően részesíti munkavállalóit az előírásoknak megfelelő tűzvédelmi oktatásban?

További részletek...

Tanácsadás és hatósági ügyintézés

Amennyiben vállalkozásának tevékenysége során tűzvédelemmel és munkavédelemmel kapcsolatban kérdés, probléma merülne fel vagy csak szeretne tisztában lenni a tűz és munkavédelmi jogszabályok által meghatározott munkáltatói feladatokkal és kötelezettségekkel kapcsolatban, akkor keressen fel bátran elérhetőségeink egyikén.

További részletek...

Fertőtlenítés mikrocsepp technológiával

Jelentősen megváltozott az élet a közelmúltban. A magánéletben és a munkahelyeken is. Az egészségvédelem elsődleges szempont lett mindenki számára. Munkáltatóként Ön mit tesz annak érdekében, hogy munkavállalói egészségét a munkahelyen megóvja? Munkáltató kötelezettség az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítása.

További részletek...

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem munkavédelmi megbízottként, tűzvédelmi előadóként, biztonsági és egészségvédelmi koordinátorként. Többek között a TÜV Rheinland megbízásából közreműködtem az Audi és a Mercedes gyárépítésen. Évek óta tagja vagyok a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szövetségnek.

Módra György

munka és tűzvédelmi tanácsadó