FERTŐTLENÍTÉS MIKROCSEPP TECHNOLÓGIÁVA

Kérdése van? Hívjon: +36 70 382 6818

Fertőtlenítés mikrocsepp technológiával

Jelentősen megváltozott az élet a közelmúltban. A magánéletben és a munkahelyeken is. Az egészségvédelem elsődleges szempont lett mindenki számára.

Munkáltatóként Ön mit tesz annak érdekében, hogy munkavállalói egészségét a munkahelyen megóvja? Munkáltató kötelezettség az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítása. Munkaszervezéssel, továbbképző tájékoztatással, új szabályok bevezetésével, egyéni védőeszköz juttatással, általában megoldható. Jelenleg az egyéni védőeszköz beszerzése sem könnyű feladat és a munka és egészségvédelemben mindig elsődleges a kollektív védelem az egyénivel szemben vagy legalább együtt alkalmazása ad nagyobb hatékonyságot. A kollektív egészségvédelmi intézkedést jelenleg a munkahelyek fertőtlenítésében látjuk. Ez lehet megelőző fertőtlenítés rendszeres elvégzése, vagy már megbetegedett munkavállaló jelenléte utáni fertőtlenítés.

Mi az a mikrocsepp technológia?

Hidegköd képző berendezések által 7-30 mikron nagyságú cseppek formájában juttatjuk ki a fertőtlenítő szert, így ködképző működéséből adódó levegőáramlás tovább keveri azt a légtérben. A fertőtlenítő a levegőben lebegve, majd a különböző, nehezen elérhető felületekhez is tapadva hosszan fejti ki hatását a behatási idő után is. Vállalkozásunk engedélyezett, felhasználó és környezetbarát fertőtlenítő szerrel végez felület, tárgy, eszköz, légtér fertőtlenítést a fertőtlenítő folyadékot a létérbe hideg ködként juttatva, valamint permetezéssel, a veszélyeztetett területeken. A permetezést nagyobb, nedvességet tűrő, vagy kültéri felületeken javasoljuk

Azokon a munkahelyeken ahol ügyfelek (vásárlók) fordulnak meg, esetleg fertőzött munkavállaló dolgozott, járművekben ahol idegen utasokat szállítottak megfelelő megoldás lehet megelőzésre és fertőtlenítő intézkedésként egyaránt. Fertőzött területeken előzetes fertőtlenítés után felület tisztítás majd ismételt fertőtlenítés javasolt. Akár tizenöt perc behatás után ismét használható a helyiség. Hideg ködképzés alkalmazásánál a munkaidő, zárás utáni időszakot javasoljuk fertőtlenítésre, ugyanis a lebegő fertőtlenítő mikrocseppek hosszabb ideig fejtik ki hatásukat a létérben és a nem elérhető felületekhez tapadva is.

A fertőtlenítés elvégzéséről teljesítés igazolást adunk!

Ajánlatot terület vagy a helyiségek lég térfogat nagyság megadása után tudunk adni.

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem munkavédelmi megbízottként, tűzvédelmi előadóként, biztonsági és egészségvédelmi koordinátorként. Többek között a TÜV Rheinland megbízásából közreműködtem az Audi és a Mercedes gyárépítésen. Évek óta tagja vagyok a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szövetségnek.

Módra György

munka és tűzvédelmi tanácsadó

Ügyfeleink
Family Market Üzletlánc

Folyamatos munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátása

Kincses Szerszám Kft.

Folyamatos munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátása

Malom Központ

Folyamatos munkavédelmi feladatok ellátása

Galex Hungária Kft.

Folyamatos munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátása

Családi Tojás Termelő Kft.

Folyamatos munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátása